Onze visie

Ons vertrekpunt is de eindgebruiker

Bij Studio Architecture leven wij ons in en gaan wij op zoek naar de vraag áchter de vraag. Wat is er nu écht nodig om er voor te zorgen dat iemand jarenlang elke dag met een goed gevoel thuiskomt? Of dat werknemers met veel plezier naar hun werk gaan? Of dat mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen op een plek die vertrouwd voelt? Ons doel is deze vragen te beantwoorden door middel van passende omgevingen. Dat is waar wij gelukkig van worden.

Wij kijken met een open blik

Wij laten wij ons niet beperken door standaard oplossingen. Bij ieder project draait het om de mensen die er gaan wonen, werken of hun tijd op welke manier dan ook door zullen brengen. Iedere vraag is uniek, dus zijn onze ontwerpen dat ook. ‘Form follows function’ is wat wij als ontwerpfilosofie hanteren. Daarbij liggen alle wegen wat ons betreft open. Wij stappen af van gebaande paden en schetsen nieuwe perspectieven. Zodat het past bij wat de eindgebruiker nodig heeft.

Wij ontwerpen vanuit een breed perspectief

In onze optiek houdt architectuur niet op bij het exterieur. Ook het interieur nemen wij mee in onze ontwerpen. Denk daarbij aan alles wat vastzit aan het gebouw, zoals keukens, sanitair, verlichting, vloeren, wandbekleding en gordijnen. Tot slot wordt ook de buitenruimte bij het concept betrokken, of het nu gaat om een balkon, terras, tuin of het gehele terrein. Een gebouw is als een dynamisch geheel waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Het doortrekken van een passend concept zorgt voor harmonie in alle facetten, wat bijdraagt aan een positieve beleving van hen die er gebruik van maken.

De mensen van SA

Het team

De studio bestaat uit een hecht team van deskundigen op het gebied van architectuur en bouwkunde. Wij werken nauw met elkaar samen, wat een ontwerp alleen maar ten goede komt. Omdat wij vroeg in het proces de bouwkundige kennis kunnen verwerken en de architect tot het einde van het proces betrokken blijft.

Wij zijn energiek, fris van geest en klaar om een passend concept voor u te ontwerpen.